Strålande sol och vårkänsla i luften är vad som börjar kännas i den skånska luften. Med våren kommer träningsmotivation. Vi firade föregående helg med vandring på skåneleden från Helsingborg ut på kullahalvön och vidare till slutdestinationen Ängelholm. Sisådär 9 mil vandringsstråk , övernattning i vindskydd, sol, besök på Nimis och vackra vyer.

Det har även blivit cykelturer på tidiga mornar, på vägar med lösgående kor och på full rulle. Kanonkul.

Ett mindre kul moment med cyklarna är när de bestämmer sig för att punka. Alla rekord är slagna i och med att Rebecka nu lyckats punktera 4 däck på 2 veckor, men med nyvunna kunskaper är hon nu redo för framtida karriär som cykelreparatör!

Här kommer senaste veckans klipp till RescueKlassikern 247.

Lösenord: tillsammans


DSC_0258 DSC_0324 DSC_0414 DSC_0283 DSC_0231 DSC_0372 DSC_0300