Helgen inleddes med löpartävling i form av skrylleloppet. En mil av go löpning och härlig stämning (och en hel del mjölksyra, viljestyrka och pressade ben). Efter lite skadetrubbel under veckan för Rebeckas del så var det mer än roligt att vi båda kunde stå på startlinjen. Desto roligare blev det när vi båda också satte personbästa in i mål! Rebecka på 43 minuter och Josef på 46! Loppet var även seedande inför Lidingöloppet, så nu ska vi se hur vi kan toppa oss fram till september då startskottet för det loppet går.

Efter den kanonstarten på helgen toppades det med finbesök i form av Rebeckas mamma och mormor. Finns få som kan liva upp så som de kan. Mycket skoj, skratt, Hänt extra-skvaller, tapas, cykeltur till Lomma, klättring, turistguidning i Lund och fika deluxe. Oj, vad kul det är med härligt besök!

Veckans film handlar om vardagen – och hur motionen kommer in i den. Vi utlovar såväl matnyttiga tips, men också möjligheter till att se vår vardag (inkluderat Rebeckas tandborstning och Josefs segergester från TV-soffan).

Ha det gott!

EGKA2085 IMG_8892 IMG_8901