Hoppas ni har njutit av Valborg, härligt väder och kanske en och annan vårbrasa!

Vi har nu båda börjat jobba för Aventi; eventföretaget från Borås som arrangerar olika äventyr och evenemang runt om i Sverige. Denna gången fick vi hålla i en uppskattad skattjakt, riktigt roligt! I helgen har vi fått uppleva toppat Valborgsfirande. Ja, lundastudenterna vet hur man firar in Valborg. Mumsig brunch med goa vänner, volleybollpremiär (ska bli riktigt roligt att köra igång med det i sommar), besök i Stadsparken som fylldes av över 30 000 personer(!!!), pizzamiddag de luxe med två vänner från triathlonklubben, cykelpass och såndäringa städa-laga mat-och fixa allt annat som man skjuter upp att göra (typ plugga)-time!

Veckan bjuder även på ett klipp från RescueKlassikern247 Health. Denna veckan tar vi er med in i hetluften när vi ställde upp i Skrylleloppet 10km.

IMG_8956.JPG