Josef har pluggpluggplugg med tenta runt hörnet och spenderade början av veckan kvar i Borås med plugg.

Rebecka visade ”sin” treåring, Amarado e. Diarado – Camaro M, på det riktiga 3-årstestet där kan plockade hem ett klass 1 omdöme som hopptalang!

Lördagen blev maxad till tårna när vi cyklade till Kivik på Skånes östkust. Cirkus 18 mil med tramp, sol (cykelbränna here we come!!), tacos, medvind (och kanske lite motvind) och skoj! Så nu är vi redo för Vättern!

Väl hemma i Lund kunde vi inte motstå det strålande vädret och tog oss till stadsparken för grillning, härligt häng och beachvolley! Ja, vissa dagar är lite som en godispåse där man lyckats plocka alla sina favoriter (och Josef inte hunnit länsa godispåsen i smyg). Söndagen blev en vilodag deluxe för träningsvärken i benen, men desto mer högträning för huvudet med plugg,plugg och plugg! Men snart, snart så är det ju faktiskt sommarlov – och oj, vad vi ska njuta av det!

Ha det gott!

IMG_9109 IMG_9115 IMG_9120